Vierkante paraplu's

Bedrukte vierkante paraplu's zijn op straat een opvallende blikvanger. Door de afwijkende vorm van de paraplu trekt dedze veel aandacht. De vierkante paraplu heeft in 2009 de Reddot Design award gewonnen door zijn originele vormgeving. De bedrukte vierkante paraplu is verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw, groen, zwart en bordeaux. De vierkante paraplu heeft een houten handvat en knoopsluiting, zodat deze gemakkelijk gesloten kan worden. Met een diameter van 105 cm bent u altijd beschermd tegen een regenbui en kunt u overal droog aankomen!
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Vierkante paraplu's bedrukken

Door uw logo op een vierkante paraplu te laten drukken heeft u de zekerheid dat u veel reclame zal maken. Enerzijds door het logo dat op de paraplu gedrukt is, anderzijds door de vorm van de paraplu. Door het grote drukoppervlak kunt u zelf kiezen hoe groot uw logo, slogan, website of een andere personalisatie op de paraplu moet komen. U kunt de paraplu tot wel 4 kleuren laten bedrukken, afhankelijk van wat u wilt. Vierkante paraplu's met logo zijn al vanaf 10 stuks te bestellen!

Meer lezen >

Vierkante paraplu's met logo

Vierkante paraplu's vallen door hun aparte vorm extra op en krijgen meer aandacht dan normale paraplu's. Door uw logo op een vierkante paraplu te plaatsen krijgt u dubbele aandacht! Voorbijgangers kijken naar de vorm van de paraplu en naar de tekst die op de paraplu gedrukt is. Ook als relatiegeschenk is een vierkante paraplu leuk om te geven. Door een vierkante paraplu te geven laat u aan uw relaties zien dat u vierkant achter ze staat! Natuurlijk is het ook leuk om een paraplu als actiegeschenk mee te geven aan uw klanten of gasten. Zo kunt u ze bij aankoop van een bepaald product of bedrag een mooie gepersonaliseerde paraplu meegeven. Uw bedrijf blijft zo in gedachten bij uw doelgroep en wanneer de paraplu gebruikt wordt zal uw bedrijf bij veel mensen in de herinnering komen.

Meer lezen >