Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Stormparaplu's

In Nederland hebben we regelmatig te maken met regen en harde windstoten. Een storm paraplu is daarom zeker in Nederland niet geheel overbodig! Wij hebben een breed assortiment stevige paraplu’s zodat u altijd naar buiten kunt, weer of geen weer. De storm paraplu kan via parapluwereld naar eigen wens bedrukt worden met logo en tekst. Dat maakt de storm paraplu zeer geschikt als relatiegeschenk voor promotionele doeleinden. Gewaardeerde en bruikbare relatiegeschenken zoals storm paraplu’s belanden niet snel in de prullenbak en zijn daardoor effectief en efficiënt als reclamemiddel.

Storm paraplu bedrukken met logo

De paraplu voor in de storm is een populair relatiegeschenk dankzij de vele bedrukkingsmogelijkheden. Maak de windbestendige paraplu’s uniek door middel van een persoonlijke opdruk. Met zeefdruk of transferdruk kunnen wij de storm paraplu bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of korte slogan. Laat ons uw wensen horen en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om een storm paraplu op maat samen te stellen, passend bij uw bedrijf. De bedrukte storm paraplu zal regelmatig van pas komen waardoor uw bedrijfsnaam vaak in zicht is. Zo zal uw bedrijfsnaam gezien worden door veel nieuwe ogen en blijft uw bedrijf onder de aandacht bij vaste klanten.

Storm paraplu’s online bestellen

Bedrukte storm paraplu’s zijn stijlvolle relatiegeschenken die behalve functioneel ook erg promotioneel zijn! De storm paraplu biedt weerstand tegen hevige windstoten en harde regenbuien zodat u zonder problemen naar buiten kunt tijdens regen- en stormachtige dagen. Neem een bezoekje aan onze website www.parapluwereld.nl en laat u inspireren door ons uitgebreid aanbod aan storm paraplu’s. Alle storm paraplu’s kunt u eenvoudig en snel online bestellen! Wij hebben al jarenlang ervaring als totaalleverancier van bedrukte en onbedrukte paraplu’s en kunnen u daarom voorzien van deskundige adviezen. Wij staan garant voor goede service, snelle leveringen en een breed assortiment.

Bel mij terug!
Advies nodig?