Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte parasols

Bedrukte parasols

Bedrukte parasols zijn het perfecte relatiegeschenk voor de lente of de zomer. De Egyptenaren gebruikten al parasols, wat letterlijk vertaald ‘tegen de zon’ betekend. Parasols zijn perfect om een schaduwrijk plekje te creëren op het strand, in de tuin of aan het zwembad. Binnen ons brede assortiment kunt u parasols vinden met verschillende binnenwerken, diameters en in vele kleuren. Niet zeker welke parasol voor u geschikt is? Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze.

Parasols met logo

De parasols zijn te bedrukken met uw naam, tekst,  logo en/of slogan. Het is bedrukken van de parasols is de allerleukste manier om uw relaties echt een persoonlijk relatiegeschenk te geven. Bovendien kan de  parasol op deze manier supermakkelijk worden aangepast aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. De parasols zijn tot wel  4 kleuren te bedrukken en naast goodwill genereert u ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid. De parasols kunnen  van 4 kanten bedrukt worden met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Doordat een parasol zo opvalt zal iedereen die de parasol ziet staan op het strand, in de tuin of op het terras uw logo in een oogopslag zien.  

Parasols bestellen

De bedrukte parasols zijn zeer geschikt om te bestellen als u een horeca onderneming heeft. Een bedrukte parasol is namelijk een super efficiënte manier om promotie te maken en klanten aan te trekken.  Daarnaast zijn de bedrukte parasols ook perfect om op te zetten bij een zwembad of  strandtent, zodat de gasten in de schaduw kunnen genieten van een warme dag. Dit zal zeker gewaardeerd worden.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!