Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte parasols

Bedrukte parasols

Bedrukte parasols zijn het perfecte relatiegeschenk voor in de lente of de zomer. Parasols gaan al ontzettend lang mee. De Egyptenaren maakten al gebruik van de parasols, wat letterlijk ‘tegen de zon’ betekent. Bedrukte parasols zijn het perfecte middel om een schaduwrijk plekje te creëren op het strand, in de tuin of aan het zwembad. Bij Parapluwereld vindt u een ruim assortiment aan parasols die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. U vindt in onze webshop parasols met verschillende binnenwerken, diameters en in vele kleuren. Niet zeker welke parasol voor u geschikt is? Onze medewerkers adviseren u graag bij uw keuze. 

Parasols bedrukken met logo

Alle parasols uit ons assortiment kunnen goedkoop voorzien worden van een bedrukking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo of website op de vrolijke parasols te laten bedrukken. Het bedrukken van de parasols is de allerleukste manier om uw relaties echt een persoonlijk relatiegeschenk cadeau te doen. Bovendien kan de parasol zeer makkelijk aangepast worden aan uw wensen en aan de huisstijl van uw bedrijf. De parasols zijn tot wel vier kleuren te bedrukken met uw ontwerp. U creëert niet alleen een uniek relatiegeschenk wanneer u de parasols laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens, ook de naamsbekendheid van uw bedrijf zal een boost krijgen wanneer u bedrukte parasols als geschenk voor uw relaties inzet. 

Online parasols bestellen

Zorg dat uw logo op elk strand of zwembad te zien is tijdens de zomerse dagen en laat parasols bedrukken met uw bedrijfsnaam. Een bedrukte parasol is een super efficiënte manier om promotie te maken en klanten aan te trekken. Bij Parapluwereld kunt u voorafgaand aan uw bestelling een gratis digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Ook een offerte vraagt u snel en eenvoudig online aan. Laat uw relaties heerlijk in de schaduw genieten van de zomerse dagen en geef een bedrukte parasol cadeau! 

 

9,3
1 - 1 van 1 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 1 van 1 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021