Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Paraplu's met bedrukte binnenzijde


Designparaplu's

Paraplu’s zijn ook leverbaar inclusief bedrukking! Op deze website vindt u het volledige aanbod paraplu’s. Onderstaand vindt u paraplu’s met een opdruk aan de onderkant. Een design paraplu is dus een paraplu met een bedrukking aan de onderzijde. Wanneer de paraplu uitgeklapt wordt is deze bedrukking zichtbaar. Deze paraplu’s zijn exclusief en niet overal verkrijgbaar. Bij parapluwereld kunnen ze snel geleverd worden voor een lage prijs.

Designparaplu als relatiegeschenk

Deze bedrukte relatiegeschenken zijn leuk om als geschenk aan uw personeel te geven of om uit te delen bij een beurs of evenement. In Nederland is een paraplu vaak nodig.. Uw relaties zullen de paraplu als relatiegeschenk graag in ontvangst nemen. 

Klein of groot aantal paraplus bestellen

De design paraplus zijn zowel in grote als in kleine aantallen leverbaar. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de premium specialisten van parapluwereld. Bent u op zoek naar een andere soort paraplu? Op de website vindt u nog vele andere modellen. Bent u op zoek naar een ander soort relatiegeschenk? Kijk dan naar de producten in onze andere werelden, bekijk de andere shops ook een keer als u op zoek bent naar een bedrukt promotiemiddel. 

Bel mij terug!
Advies nodig?