Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Logo paraplu's

Goede paraplu’s komen altijd van pas en zijn daarom erg gewaardeerde relatiegeschenken. Het is een slimme zet om uw klanten, investeerders en andere zakenrelaties te verrassen met een relatiegeschenk waar ze ook echt iets aan hebben. De met logo bedrukte paraplu’s zullen veel gebruikt worden waardoor ze vaak in zicht zijn en uw bedrijfsnaam onder veel ogen komt. Een betere reclame voor uw bedrijf kunt u zich niet wensen! Van inklapbare paraplu’s tot luxe storm paraplu’s, ons assortiment is enorm. U kunt vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen voor een van onze paraplu’s. Laat u aangenaam verrassen door de vele mogelijkheden!

Custom made paraplu’s

Wij kunnen alle paraplu’s bedrukken naar uw wens. Ook voor custom made paraplu’s kunt u bij parapluwereld terecht. Maak uw wensen kenbaar en wij maken geheel kosteloos een digitale drukproef voor u. Na goedkeuring van het digitaal voorstel gaan wij gelijk aan de slag met het bedrukken van de custom made paraplu’s zodat deze zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden. Met de gepersonaliseerde paraplu kunt u voortaan altijd in stijl het Nederlandse weer trotseren en tegelijkertijd reclame maken voor uw bedrijf. Hierdoor zal uw bedrijf in aanzien stijgen en zal uw naamsbekendheid aanzienlijk toenemen!

Goedkope paraplu bestellen

Wilt u een goedkope paraplu bestellen uit blijk van waardering voor uw relaties, als give-away tijdens beurzen en evenementen, of om promotie te maken voor uw bedrijf? Parapluwereld kan u van dienst zijn met zowel onbedrukte als bedrukte paraplu’s. Bij ons kunt u eenvoudig, snel en veilig paraplu’s laten bedrukken met logo en tekst tegen lage prijzen. Zo bereikt u met een klein budget een breed publiek. De budget paraplu’s zijn functioneel en promotioneel en veroveren daarom al jaren de relatiegeschenken markt!  

Bel mij terug!
Advies nodig?