Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte golfparaplu's

Bedrukte golfparaplu’s

Bedrukte golfparaplu’s klappen veel minder snel om dan normale paraplu’s. U heeft keuze uit vele verschillende golfparaplu’s. Zo hebben wij paraplu’s met een foam of houten handvat, recht of gebogen. Ook hebben wij paraplu’s met een reflecterende rand om extra op te vallen in het donker, dubbellaagse paraplu’s met 2 verschillende kleuren, paraplu’s met gekleurde baleinen en zelfs een extra grote paraplu met een diameter van 132 cm. Een golfparaplu is beter bestand tegen de harde wind dan een normale paraplu. Regenachtige momenten hoeven zo geen spelbreker meer te zijn! De bedrukte golfparaplu’s zijn in verschillende modellen en kleuren te bestellen.

Golfparaplu’s met logo

Omdat alle golfparaplu’s met logo in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar zijn, kan het design in de eigen huiskleuren gekozen worden. Door onze vele kleurmogelijkheden kunnen wij de paraplu altijd opmaken in uw huisstijl. De golfparaplu’s kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden en kunnen hierdoor altijd aansluiten bij uw wensen. Door het grote drukoppervlak  en de lange levensduur van de paraplu is het een erg geschikte reclamedrager.  U kunt uw logo in de grootte van uw keuze laten drukken.  Golfparaplu’s met logo kunnen al vanaf 10 stuks besteld worden.

Golfparaplu’s met opdruk

Golfparaplu’s met opdruk worden tegenwoordig niet alleen meer op de golfbaan gezien maar zijn ook zeer geschikt voor vele andere locaties en gelegenheden. Organiseert u een evenement  en wilt u ervan verzekerd zijn dat uw gasten droog zitten? Deel een mooie golfparaplu met uw bedrijfsgegevens uit en uw doelgroep is voorbereid op een onverwachte weersverandering. Wilt u uw klanten of medewerker eens in het zonnetje zetten? Ook hiervoor is een bedrukte golfparaplu uitermate geschikt. Maak in de regen reclame voor uw bedrijf, uw logo zal door vele voorbijgangers gezien worden!

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 15 van 15 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 15 van 15 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021