Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Golfparaplu

Er komen geen producten overeen met de selectie

Golfparaplu's

Welkom in de categorie golfparaplu’s! Hier vindt u goede en voordelige paraplu’s die ontworpen zijn voor het gebruik tijdens het golven. Een golfparaplu zal niet omklappen door de wind. Parapluwereld is gevestigd in omgeving Eindhoven en levert door heel Nederland en België. 

Goedkope golfparaplu

Een golfparaplu is opgedeeld in 2 lagen waardoor de lucht afgevoerd kan worden. Hierdoor zal er minder druk op de paraplu staan. Hierdoor is de paraplu makkelijker vast te houden, wat vooral op de golfbaan erg handig is. Natuurlijk is de golfparaplu ook geschikt voor buiten de golfbaan. Een golfparaplu is simpelweg sterker en functioneler dan een normale paraplu met 1 laag.

Golfparaplu uitdelen

Bent u als bedrijf actief in de golfwereld? Wilt u uw bedrijf promoten? Dan is een bedrukte golfparaplu echt iets voor u. Uw eigen bedrukking kan goedkoop op de paraplu’s gedrukt worden. Vervolgens kunt u deze geschenken uitdelen in uw winkel of bij een golfevenement bijvoorbeeld. Wanneer de ontvanger gebruik maakt van het promotionele golfgeschenk, zal er gedacht worden aan uw bedrijf. Ook is de bedrukking zichtbaar voor andere mensen op de golfbaan. Ook buiten de golfbaan kunnen deze paraplu’s gebruikt worden. U kent het vast wel, het waait hard en het regent. Een grote windvlaag zorgt ervoor dat uw hele paraplu omklapt. Dat zal niet gebeuren met deze golfparaplu’s!

Bel mij terug!
Advies nodig?