Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Het parapluseizoen is weer begonnen!

Ondanks dat de meeste mensen er liever nog niet aan denken, wordt het langzaam tijd om de zonnebril om te gaan ruilen voor de paraplu. 22 september is de herfst officieel begonnen en dat betekent dat de dagen langzaam kouder en natter beginnen te worden. In Nederland is de herfst onlosmakelijk verbonden met regendruppels en wind. De paraplu’s mogen dus weer uit de kast, of beter gezegd: paraplu’s moeten weer besteld worden! Het blijkt namelijk dat jaarlijks meer dan 1 miljard paraplu’s worden weggegooid. Dat komt doordat paraplu’s impulsartikelen zijn die worden verkocht wanneer het regent. Op het moment dat de eerste druppels uit de lucht komen vallen, moet er in de dichtstbijzijnde winkel een paraplu worden aangeschaft. Om vervolgens, wanneer de regenbui voorbij is, de splinternieuwe paraplu’s te dumpen in de afvalbak. Zeker in grote steden puilen de prullenbakken uit na een plensbui. Daar verschijnen zelfs massaal parapluverkopers op elke hoek van de straat zodra het dreigt te gaan regenen.

De parapluberg proberen we te verkleinen door goede kwaliteit paraplu’s aan te bieden die jarenlang mee kunnen in weer en wind en niet na een handvol regenbuien beginnen te roesten of bij het kleinste briesje omslaan. Onze stormparaplu’s kunnen windstoten tot wel 100 km/h doorstaan zonder dat het doek of de baleinen breken. Vanwege de duurzaamheid en functionaliteit zijn stormparaplu’s populaire relatiegeschenken met een groot drukoppervlak. Hoe praktischer het geschenk, hoe vaker uw bedrijfsgegevens onder ogen komen!

Met zeefdruk of transferdruk kunnen wij de paraplu’s bedrukken zoals u dat wilt. Wilt u het regendoek dat over de baleinen is gespannen voorzien van een opdruk? Wij kunnen 1 segment bedrukken of alle segmenten! Wilt u de buitenkant van de paraplu full colour bedrukken of wilt u liever de binnenkant van het doek voorzien van een afbeelding, logo of tekst? We kunnen in 1 kleur bedrukken tot full color. Maak uw wensen kenbaar en laat u inspireren door de uitgebreide mogelijkheden van Parapluwereld. Ons assortiment is zeer uitgebreid zodat we voor ieder budget en voor alle doeleinden een geschikte paraplu hebben. De standaard paraplu’s hebben 6 tot 8 baleinen en zijn leverbaar in verschillende kleurencombinaties. De paraplu’s worden duurder naarmate ze meer worden aangekleed. Zo hebben we automatische paraplu’s die na een druk op de knop openslaan en luxe stormbestendige paraplu’s die full colour bedrukt kunnen worden. De opvouwbare paraplu’s zijn erg populair; dankzij het kleine formaat kunnen ze overal naartoe worden meegenomen. Ook voor een design paraplu of golfparaplu bent u bij ons aan het juiste adres!

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten